Training 2 : Examentraining schrijven B1 met 12 live lessen

Current Status
Not Enrolled (19 places remaining)
Price
€ 498,00
Get Started
or

Inhoud

Dit is een volledige examentraining schrijven B1 met 12 wekelijkse online lessen en drie maanden toegang tot alle videocursussen schrijven B1 die je op deze site ziet. De lessen zijn zo opgebouwd, dat iedereen op elk moment kan starten en meedoen met de live lessen. Ik maak voor elke cursist een persoonlijk traject voor de videocursussen.

Wekelijks bespreken we een schrijfexamen. Cursisten mogen hun schrijfexamens/opdrachten opsturen en daar geef ik feedback op. Wat is goed en wat is niet goed? Kun je al examen doen? Hoe leer je om minder fouten te maken? Welke videocursus kun je het beste eerst gaan doen? Daarnaast kun je zelf aan de slag met de videocursussen. Je mag gebruik maken van een speciaal forum voor deze examentraining. Je kunt daar de hele week je vragen stellen.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die al minstens de helft van een B1 cursus of boek heeft gedaan. Misschien heb je al vroeger een B1 cursus gedaan, maar is je kennis een beetje weggezakt. Je wilt misschien niet opnieuw een B1 cursus gaan doen, maar gewoon starten met de voorbereiding op je examens. Je wilt wel graag veel contact met de docent. Dan is deze cursus perfect voor jou.

Inschrijving

Stuur een email als je belangstelling hebt. Bij voldoende belangstelling starten we. Ik stuur je daarover een email. Daarna kun je je inschrijven en dan starten we meteen. Nadat we eenmaal zijn gestart, kun je je op elk moment inschrijven en meedoen met de lessen. Na inschrijving krijg je per email bevestiging van je aanmelding. Je hebt meteen toegang tot alle videocursussen online. Wekelijks ontvang je per email een link met een uitnodiging voor de Zoom les. De Zoomles is in de avond.

Group Courses

Course Progress
0% Complete
0/0 Steps
Course Progress
0% Complete
0/0 Steps
Course Progress
0% Complete
0/0 Steps
Course Progress
0% Complete
0/0 Steps
Course Progress
0% Complete
0/0 Steps
Course Progress
0% Complete
0/0 Steps
Course Progress
0% Complete
0/0 Steps

Geplaatst

in

door