Examentraining schrijven B1 met live lessen!

Goedemorgen examenkandidaten, Hoe is het met jullie voorbereiding voor je Staatsexamen? Deze week ben ik gestart met een examentraining schrijven B1 met live lessen (Training 2). Je kunt mijn examentraining natuurlijk ook zelfstandig doen (Training 1), omdat er zoveel video’s (20 video’s) zijn waarin ik alles uitgebreid uitleg. Dat is juist ook zo mooi aan mijn examentraining. Toch hebben sommige cursisten liever lessen met een live docent en je hebt ook toegang tot alle Cursussen schrijven.

De cursus bestaat uit 12 live lessen en je krijgt ook 3 maanden toegang tot alle videolessen (Cursus 2-8) online. Je mag je examens opsturen en die behandel ik dan in de les. We doen in de les alleen maar examens maken. Je kunt op elk moment starten en je krijgt een persoonlijk advies wat je het beste kunt gaan oefenen.

Deze examentraining is heel geschikt voor cursisten die wel klaar zijn met de cursus B1, maar toch nog geen schrijfexamen durven doen of al een paar keer gezakt zijn. Misschien is het al langer geleden dat je les hebt gehad? Misschien ben je bezig met je B1 cursus maar wil je al sneller examen doen? Ben je expat en wil je beter leren schrijven? Allemaal redenen om je in te schrijven voor deze examentraining schrijven B1 met live lessen.

Ik wacht even tot er voldoende cursisten zijn en dan start ik. Meld je daarom alvast aan per email (geen betalingsverplichting) op : info@nt2examentrainingen.com. Ik zie jullie gauw online!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *