Nieuwe cursus online : Grammatica voor het spreekexamen B1 (Cursus 13)

Vandaag heb ik mijn nieuwe cursus gepubliceerd : Grammatica voor het spreekexamen B1. In deze cursus leer je de grammatica die je voor het spreekexamen nodig hebt. Dat is heel anders en ook veel minder dan in een gewone cursus B1. Dat betekent niet dat het minder belangrijk is. Het is juist heel belangrijk.

Juist bij de moeilijker opdrachten heb je deze grammatica nodig, bijvoorbeeld bij het geven van een mening, argumenten en bij opsommingen. Argumenten en opsommingen gebruik je in je spreekexamen bij elke opdracht. Het maakt dus heel veel verschil of je dit goed doet of niet.

Het is ook geweldig mooi, dat je de opdrachten die ik bespreek in de videolessen ook werkelijk in je examen kunt krijgen. Klik op de homepage op de knop SPREKEN en lees daar meer!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *